UDP Renewables запустила СЕС потужністю 13 МВт в Запорізькій області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UDP Renewables запустила СЕС потужністю 13 МВт в Запорізькій області

Фондовий ринок
1613
Компанія UDP Renewables, що входить до складу інвестиційної групи UFuture, запустила СЕС «Скіфія-Солар-1» з піковою потужністю 13 МВт.
Новий об’єкт займає площу 20 гектарів в Запорізькій області – регіоні з високою сонячною активністю. На станції встановлено 38 232 сонячні панелі виробництва JinkoSolar, провідної світової компанії в галузі обладнання для сонячної енергетики.
Така кількість модулів дозволить генерувати близько 16,2 ГВт·год електроенергії на рік. Цього обсягу вистачить для забезпечення «чистої» електроенергії понад 6 500 українських домогосподарств.
«Відновлювана енергетика залишається одним з наших пріоритетів. До кінця 2019 року ми плануємо побудувати ще п’ять сонячних електростанцій загальною потужністю понад 130 МВт. Вірю в високий потенціал цієї галузі в Україні. Зі свого боку ми прагнемо залучити кращий світовий досвід і міжнародні інвестиції, щоб «зелена» енергетика в нашій країні розвивалася якомога ефективніше», – зазначив засновник інвестиційної групи UFuture Василь Хмельницький.

Довідка Finance.ua

  • UDP Renewables – інвестиційно-девелоперська компанія в галузі відновлюваної енергетики.
  • Компанія здійснює оперативне управління сонячною електростанцією «Димерська СЕС-1» (Київська обл.) потужністю 6 МВт, «Фрі-Енерджі-Генічеськ» (Херсонська обл.) потужністю 18,3 МВт і «Скіфія-Солар-1» (Запорізька обл.) потужністю 13 МВт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас